Soalan Lazim

1. Bagaimana Loket Quantum ini boleh membantu saya? 

Anda akan merasa lebih bertenaga, lebih fokus, kurang mengalami sakit kepala dan lebih tenang (boleh mengawal tekanan perasaan). Segala rasa sakit akan sedikit demi sedikit berkurangan.

 2. Adakah saya perlu memakainya setiap masa?
Kami mencadangkan anda selalu memakainya kerana ianya boleh di bawa kemana-mana, tiada sebarang pantang. Mungkin sesetengah orang rasa kurang selesa memakainya ketika tidur.

3. Berapa lama perlu ditunggu sehingga merasa kesannya?
Setiap orang mengambil masa yang berbeza. Ada hanya perlu 30 minit, ada juga beberapa minggu. Tapi seandainya anda tidak merasai apa-apa selepas sebulan, tanggalkan untuk seminggu sebelum memakainya kembali. Ini bagi memastikan kesannya.

4. Adakah kuasanya akan kehabisan?
TIDAK, ianya tahan sampai 200 tahun. Jika pecah sekalipun, kuasanya tetap sama. Anda hanya perlu membawa loket yang pecah ke HQ bersama kad jaminan. Bayaran sebanyak RM100 dikenakan untuk gantian ke loket yang baru.

5. Adakah terdapat kesan sampingan kepada pemakai Loket Quantum ini?
TIDAK sama sekali kerana ianya tidak bermagnet, berelektrik atau beradioaktif. Anda mungkin berasa kurang selasa pada peringkat awal memakainya. Simpton ini sebenarnya adalah kesan penyesuaian badan. Pastikan meminum banyak air yang dicas 8-10 gelas sehari. Jika kesan ini berteruskan, pakai untuk beberapa jam sehari dan pertingkatkan dari hari ke hari.

6. Adakah Loket Quantum ini boleh di gunakan untuk mengubat sakit gigi, sakit anggota badan?
 YA, letakkan Loket Quantum ini ditempat yang sakit untuk 1 ~ 2 jam atau boleh di ikat pada bahagian yang sakit dan biarkan semalaman.

7. Saya rasa amat sakit pada peringkat awal penggunaanya, kenapa?
Rasa sakit itu sebenarnya gejala yang dipanggil " Krisis Pembaikan". Iaitu, proses membaikpulih sel-sel yang rosak dalam badan.

8. Bagaimana untuk mengecas air dan berapa lama masa diperlukan?
Air boleh dicas "energised" hanya dengan meletakan Loket Quantum ini disebelah @ dibawah bekas air tersebut. Ketebalan bekas hendaklah kurang dari 4 inci. Masa yang diperlukan untuk mengecas air adalah bergantung kepada kuantiti air yang digunakan. Lebih banyak air, lebih lama masa diperlukan. Air yang telah dicas boleh bertahan lama selagi bekasnya tertutup kemas dan tidak terkena pancaran cahaya matahari. Loket Quantum ini juga boleh direndam kedalam air. Untuk kesan yang lebih cepat, anda boleh menggunakan Flask untuk mengecas air kerana bekasnya diperbuat dari Titanium yang berkualiti tinggi dan tidak pecah. 

9. Apa kegunaan air yang dicaskan?
Air yang telah dicaskan mengunakkan Loket Quantum ini amat berkesan untuk diminum, disapu ke bahagian yang sakit, berkudis, gatal, jerawat dan lain-lain lagi. Rasa air yang dicas ini lebih baik dan segar.